Innvolve Vast & Vrij

 

Kies de jas die past

We hebben gemerkt dat IT-professionals bést weleens denken aan een b(est)aan als zelfstandige. Want: lekker vrij, je eigen klussen kiezen, je eigen tijd indelen, geen leidinggevende in je nek én, niet geheel onbelangrijk, goed geld verdienen. Je zou denken: waarom zijn er eigenlijk überhaupt nog mensen in loondienst?


Nou, omdat een vast dienstverband ook aanzienlijk veel voordelen heeft. Zekerheid, in de eerste plaats (want zelf je klussen kiezen is fijn, maar dan moeten ze er wel zíjn); auto van de zaak, fijne collega’s (voor het sparren en borrelen), en andere secundaire voorwaarden die prettig zijn en rust geven (pensioenvoorziening en opleidingsmogelijkheden). 

Daarbij: een eigen zaak runnen betekent ook je eigen administratie onderhouden en je eigen opdrachten zoeken. Moet je ook maar kunnen – in je eentje.

Waar de één zekerheid zoekt, vaart een ander op vrijheid. Vast of vrij: het heeft allebei voor- en nadelen. Daarom is die keuze écht maken vaak ook zo moeilijk.

Wij snappen dat. En daarom hoef je bij Innvolve niet te kiezen, want bij ons kan het allebei.

Vast en vrij: hoe werkt dat dan?

Wij snappen dat de keuze voor een bepaalde baan en contractvorm heel persoonlijk is. Wat je wilt en wenst op welk moment in je carrière, hangt af van verschillende factoren en die zijn niet altijd constant. Daarom hebben we bij Innvolve zowel een vaste als een flexibele contractvorm en daarbij hebben we geen oordeel, want we begrijpen het. We bieden iedereen een jas die past – en jij bepaalt hoe je ‘m draagt.

Innvolve Familie

Kom je bij ons in dienst, dan word je op die manier lid van de Innvolve-familie. Met alle (secundaire) voorwaarden die daarbij horen. Een leaseauto, pensioeninleg, goede arbeidsongeschiktheidsverzekering, een opleidingsbudget én een fijne werkgever. Niet voor niets scoorden we bij het laatste medewerkerstevredenheidsonderzoek onder onze vaste IT’ers scoorden gemiddeld een 8,4. Daar zijn we terecht trots op, want we scoren met z’n allen.

Innvolve Coöperatie

Wil je liever een flexibel contract, kom dan bij ons via onze coöperatie. Dat betekent dat je vanuit een zelfstandige basis onderdeel bent van de club, je toegang hebt tot ons uitgebreide netwerk van klanten, je optrekt met onze kennisteams en profiteert van ons getalenteerde salesteam. Zelfstandig, maar niet alleen.

Tekst, uitleg en koffie

De Innvolve coöperatie verbindt je met andere zzp’ers, maar ook met onze vaste professionals. Via een ledenovereenkomst word je Innvolver met jouw BV. BV, cooperatie, overeenkomst: klinkt ingewikkeld, is het niet. We helpen je graag – net als bij andere zaken die bij zelfstandigheid horen. Het opzetten van je administratie bijvoorbeeld. We hebben een voorschotregeling zodat je niet maandenlang op je geld hoeft te wachten en met onze verzekeraars zijn we gunstige verzekeringsvoorwaarden voor je overeengekomen. Is dat fijn, of is dat fijn? Precies.

Het zzp-dilemma van IT-professionals:

Meer:
Vrijheid
Verdiensten

máár

Minder:
Zorg
Zekerheid

Oplossing? Innvolve. Daar kan het allebei

Innvolve familie:
# Vast
# Contract
# Secundaire voorwaarden
# Auto, pensioen, ontwikkeling
# Koffie en kantoor(humor)

Innvolve coöpoeratie:
# Flexibel
# Ledenovereenkomst
# Gebruik maken van Innvolve netwerk en pro’s
# Advies over auto, pensioen, ontwikkeling en administratie
# Koffie en kantoor(humor, niet aftrekbaar :-))

Interessant toch?

Wil jij ook Innvolver worden, vast of vrij? Laat het ons vandaag nog weten, dan zitten we morgen aan de koffie.

Meer weten over Vast & Vrij?