Application Development

SharePoint Implementatie

logo_sharepoint_grootSharePoint kan een krachtig hulpmiddel zijn voor informatie-uitwisseling, samenwerking en business-intelligence. Ons SharePoint Competence Center bestaat uit ervaren allround IT-professionals die zich hebben gespecialiseerd in SharePoint. Wij redeneren niet vanuit techniek, maar vanuit de businessdoelstellingen en de gebruikers. Wij leggen uw business requirements over de mogelijkheden van SharePoint heen, in plaats van andersom. U krijgt functionaliteit waar u daadwerkelijk wat aan heeft.

.Net development

logo_net_grootDe professionals van het .Net Competence Center leggen zich toe op software-realisatie. Onze focus ligt hierbij op de ontwikkeling binnen enterprise-omgevingen. Wij maken het verschil door onze pragmatische benadering van ontwikkelen, waarbij de architectuur het uitgangspunt is. Onze involvement betekent dat onze engineeringstijl altijd aansluit bij de vereisten die uw ontwikkelomgeving stelt. Wij adviseren en willen samen met u op efficiënte wijze uw targets halen

Requirements, IA & FO

Het fundament voor een succesvolle solution leggen wij met een degelijke voorfase. Wij willen systemen bouwen en ontwikkelen die u echt nodig heeft. Daarbij gaan ‘doing things right’ en ‘doing the right things’ bij ons altijd samen. Onze professionals durven door te vragen en gaan op zoek naar de vraag achter de vraag. Waarom wilt u bepaalde functionaliteit? Graag helpen wij uw business door niet alleen in goede technische oplossingen te denken, maar vooral ook in output. Daar komt u verder mee.

Testing

Testen in een complexe samengestelde enterprise-omgeving is een vak apart. Al in het voortraject moet het testen worden meegenomen. Onze testprofessionals zijn techneuten die een tikkie ‘nerd’ zijn, maar wel uitstekend kunnen communiceren met de klant. Dat vinden wij belangrijk.

Al onze testprofessionals zijn gecertificeerd op meerdere testmethodieken en vinden op die manier aansluiting bij de dagelijkse praktijk van software testing. Krachtige tool hierbij is ons Virtual Lab.

Applicatiebeheer

Wij kunnen uw applicaties functioneel en technisch in beheer nemen. Hierbij slaan we een
brug tussen Applicatie Services en Infra Services. De toegevoegde waarde is dat wij oog
hebben voor de het samenspel tussen deze twee vakgebieden. Dat maakt het beheer efficiënter
en effectiever.
Wij gaan tegen een vaste prijs een beheercontract aan, waarbij de uiteindelijke output te
meten is in beschikbaarheid, afgewerkte changes en incidenten.


Application Delivery

Hybrid Cloud

Het thema Cloud houdt de gemoederen flink bezig de laatste jaren. Vaak is de vraag niet meer of  men naar de Cloud gaat, maar eerder hoe.

Innvolve heeft een eigen Cloud propositie ontwikkeld. Die maakt het mogelijk om verschillende eisen en wensen verfijnd in te passen in een mix van private en publieke Cloud. Zo kun je bijvoorbeeld je kroonjuwelen op een private Cloud plaatsen en je generieke dienstverlening invullen door middel van publieke Cloud.
Kroonjuwelen zijn de zaken waar je je als bedrijf mee onderscheidt, zij het naar de eindklant, zij het naar de interne klant. Op generieke dienstverlening is minder onderscheidend vermogen te behalen en leent zich daarom voor een publieke cloud strategie. Een Hybride Cloud strategie dus.

Een hybride cloud strategie vergt andere accenten in de technische architectuur, maar ook voor wat betreft regie. Innvolve laat zich zien als als integrale dienstverlener, niet als een van de vele point-
solutions.

On Premise Private Cloud

Om invulling te geven aan de Hybride Cloud heeft Innvolve samen met partner ReasonNet een onderscheidende propositie ontwikkeld op basis van VCE technologie. VCE is -ook in het Magic Quadrant van Gartner- de leider op het gebied van Converged Infrastructure.

In deze propositie blijft u te allen tijde in controle van uw data en IT-processen.
U kunt ervoor kiezen deze infrastructuur door Innvolve volledig te laten beheren of zelf het beheer in te vullen. In dat laatste geval wordt uw beheerorganisatie uitgebreid getraind. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse continuïteits- en uitwijkmogelijkheden op basis van dezelfde infrastructuur en technologie. Tevens is het mogelijk om via het ReasonNet netwerk rechtstreeks te koppelen met publieke Clouddiensten van Amazon (AWS), Microsoft en Google.

Voorspelbaarheid en betrouwbaarheid geleverd out-of-the-box, met een verassend korte  implementatietijd.
On Premise Private Cloud heeft het beste van twee werelden.

Migratie

De transitie naar een On Premise Private Cloud ondersteunt Innvolve met ervaren en deskundige consultants. Wij doet dit tegen voorspelbare investeringen, op basis van een fixed fee per te migreren systeem.

Legacy

In veel gevallen bestaat er bij een overgang naar Cloud niet zoiets als een green-field implementatie.  De Brown-field is veel eerder de realiteit.

De Innvolve On Premise Private Cloud plaveit de weg om legacy infrastructuur of applicatie te  integreren binnen de hybride cloud, op een verantwoorde en veilige manier.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze Sales via sales@innvolve-it.nl.

Digitale Werkplek

Een performante en betrouwbare werkplek voor uw medewerkers, dat geeft een heleboel rust in de organisatie. En wij weten als geen ander hoe we dit moeten neerzetten.
Wij zijn gespecialiseerd in de gedistribueerde desktop. Op basis van onze zelf ontwikkelde  referentie architectuur, weten we het rendement uit een Citrix-opstelling te maximaliseren,  terwijl beschikbaarheid en stabiliteit gewaarborgd blijven.
U beschikt met onze virtuele desktopoplossingen anyplace, anywhere, anytime, 24/7  beschikbaarheid. Uiteraard met een hoge mate van redundancy, centraal beheer en low cost  operation.

RES Workspace Manager

RES Workspace Manager is de toegevoegde waarde boven op uw professionele front-end omgeving. Onze RES-experts hebben ervaring opgedaan in enterprise-omgevingen en kennen  elke RES WM uitdaging als geen ander.

Applicatie-virtualisatie

Onze klanten zijn te spreken over de baten van applicatie-virtualisatie. Applicatie-virtualisatie biedt een groot aantal voordelen als het gaat om beheersbaarheid, stabiliteit, OS-footprint en versie-en update-management.

Wij committeren ons aan uw business case door fixed price en time aan te bieden, vanzelfsprekend onder high quality standards.

Automation

Automatiseer de automatisering; laat dat aan de professionals van Innvolve over. De voordelen zijn groot: de juiste toepassing van automation zorgt ervoor dat de taken in het operationele infrastructuurbeheer telkens op consistente wijze worden uitgevoerd. Ofte wel: de kwaliteit neemt toe, terwijl de benodigde inspanningen dalen. Hierdoor kunt u de focus van het operationeel beheer verschuiven naar andere zaken.

Bij het automation gaat het om het geautomatiseerd uitvoeren van taken in verschillende systemen en infrastructuurcomponenten. Door hun brede ICT-kennis en hun specialisme in automation krijgen onze professionals deze workflow aan de gang. We beschikken over succesvolle praktijkvoorbeelden van toegepaste automation; een investering die zich snel terugverdient.

Operationeel infrastructuurbeheer

Het beheren van uw infrastructuur blijft een continue uitdaging. Innvolve beschikt over  engineers met een brede expertises. Wij bieden deze capaciteit aan tegen een vaste prijs. Uw  bestaande infrastructuur omgeving wordt beheerd tegen voorspelbare kosten. Wij zorgen  bovendien voor het borgen van kennis over onder meer change- en releasemanagement en het  updaten en upgraden van de infrastructuur.

Door de overstap naar een vast beheercontract verandert de output van uw ICT-afdeling naar  meetbare resultaten weergegeven in een SLA-rapportage.