Opvallend betrokken, ongewoon goed

Onze pay-off geeft kraakhelder de essentie weer van wie we zijn en wat we doen. Het draait om onze
betrokkenheid, onze innvolvement. Innvolvement betekent dat we voor onze opdrachtgevers altijd de
juiste professionals inzetten; onze eigen mensen of specialisten in ons netwerk of uit de markt. Dat wij
er zijn om u te helpen met de best mogelijke oplossingen. Dat we op tijd en binnen budget leveren. En
als we weggaan, werkt u prettiger, efficiënter en effectiever met IT. Minder mopperen over IT en
betere dienstverlening naar medewerkers en klanten; daar zorgen we voor.


Kernwaarden

BetrokkenBetrouwbaarOndernemendVakkundigResultaatgericht

Wij verdiepen ons in mens en organisatie. Wij willen weten wat er speelt. Vragen door. Zoeken net iets verder om met doordachte oplossingen te komen die echt werken. Met elkaar delen we de verantwoordelijkheid voor een goed resultaat en werken we aan een nog betere dienstverlening. Wij gaan open en eerlijk met opdrachtgevers en elkaar om. Omdat die involvement tot soepele samenwerking én de beste resultaten leidt.

Wij zijn een solide en integere partner en komen afspraken en beloftes na. We zeggen wat we doen en doen wat wij zeggen. Wij geloven in de meerwaarde van langdurige relaties. Onze opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat hun belang vooropstaat en niet ons commerciële gewin. Daarbij zijn we vasthoudend: we gaan pas weg als u tevreden bent.

Onze professionals zijn proactief en ondernemend. Wij willen onszelf voortdurend verbeteren en vernieuwen om excellente dienstverlening te kunnen blijven bieden. Investeren in nieuwe technologieën vinden wij cruciaal. Natuurlijk omdat de marktontwikkelingen dat van ons vragen. Maar ook omdat nieuwe technologieën mogelijkheden bieden om steeds efficiëntere en effectievere oplossingen te realiseren voor onze klanten.

De kwaliteit van uw IT-projecten staat of valt met de mensen die ze uitvoeren. Daarom investeren wij continu in de kennis van onze professionals. Met innovatieve en marktgerichte oplossingen als resultaat.

Wij zijn onafhankelijk en bepalen onze eigen koers. Missen wij expertise om uw probleem goed op te lossen, dan weten wij de beste vakmensen in ons netwerk of in de markt te vinden. Voor u. Door de juiste selectie van professionals haalt u maximale effectiviteit uit uw IT-budget.

Samen definiëren we het resultaat. Wat wilt u bereiken? Door het slim inzetten en gebruiken van IT kunnen de exploitatiekosten omlaag. U haalt meer rendement uit bestaande systemen. U wilt meer grip en controle? Of u wilt sneller en flexibeler gebruikmaken van nieuwe systemen? Dat regelen we. Daarbij geloven wij dat meer harmonie tussen mens, proces en techniek ook altijd een resultaat moet zijn van onze inbreng.


Werkwijze

Wij willen graag uw organisatie, mensen, markt, processen en IT leren kennen. Die verdieping is de basis om kwaliteit en resultaat te leveren. Afhankelijk van uw vraag zetten wij de meest geschikte professionals in, zodat uw IT-vraagstuk wordt opgelost. Vooraf is helder wat we samen willen bereiken, binnen welke tijd en binnen welk budget. Daar gaan wij voor, die commitment heeft u.

Onze dienstverlening, producten en diensten zijn nooit af. Wel hebben we een groot aantal competenties in huis. Omdat wij goed in de problematiek van de klant duiken, kan het zijn dat we aanvullende expertise nodig hebben. Als wij iets niet weten, dan zoeken wij specialisten die u kunnen helpen. Zo groeien wij mee met de vragen van onze klanten. Zo leren we en vernieuwen wij onszelf constant. Dat is onze involvement: wij gaan pas weg als het probleem is opgelost en de oplossing werkt!


Missie en visie

Wij willen ervoor zorgen dat mensen efficiënt en met plezier met IT werken en dat uw klanten goede en snelle dienstverlening krijgen dankzij de inzet van slimme IT.

Visie

“Tell me and I will forget.
Show me and I will remember.
Involve me and I will understand.
Step back and I will act.”
(Chinees spreekwoord)

Mooier kunnen we onze visie op ons vak niet verwoorden. Involvement zit in onze genen: we hebben een sterke focus op mens, processen en IT. We denken mee en zoeken de vraag achter de vraag. U kunt rekenen op de beste IT-professionals, betrokken vakmensen die u daadwerkelijk verder kunnen helpen. Met IT die werkt. Uw mensen kunnen probleemloos met de IT werken en u beschikt over oplossingen die resultaat opleveren in uw interne en externe dienstverlening. Zodat nieuwe technologie geen geheimen heeft en obstakels geeft, maar voor u gaat werken. Dat verschil willen wij maken.