Office365

 op z’n Hollands

Al vanaf € 14,95 per maand

Uw e-mail naar de cloud, het houdt u bezig.

Bij Innvolve snappen we dat dat een stap is die je niet lichtvaardig neemt. Komt dat wel goed? Hoe zit dat met ondersteuning, migratie? Waar blijft mijn data? Wat betekent het voor mijn internet verbinding?

Innvolve biedt een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen:
Een Nederlandse Office365 inclusief glasvezelverbinding voor een vast bedrag per medewerker per maand.

Office365

De eerste stap die vaak genomen wordt bij een overgang naar Office365 is de migratie van de e-mailvoorziening. Dat is tevens de stap die Innvolve u in deze aanbieding voorlegt. Standaard gaan we uit van het E1 abonnement, maar afwijkingen zijn natuurlijk mogelijk.

Nederlands

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! U bent zuinig op uw data, het is misschien wel het meest kostbare bezit dat uw onderneming heeft. Uw wilt daarom weten waar uw data zich precies bevindt.

Logo ReasonnetInnvolve biedt samen met haar partner Reasonnet een Office365 oplossing waarbij de data op Hollandse bodem blijft. De mailstores en overige Office365 data wordt in het Nederlandse -overigens uitgebreid gecertificeerde- datacenter van Reasonnet opgeslagen. En deze certificeringen gaan dan niet enkel op voor het datacenter, maar voor de volledige cloud dienstverlening.Logo gecertificeerd

Connectiviteit

Uw e-mail gaat naar de Cloud, zoveel is duidelijk. Maar hoe gaan we straks verbinden met de externe e-mailvoorziening? Juist, via internet. Dit zorgt ervoor dat uw internetlijn intensiever gebruikt wordt. Daarbij gaan uw eindgebruikers ook meer van deze verbinding gebruik maken. Vertraging op de lijn wordt dan heel snel heel irritant.

Logo eurofiberInnvolve heeft daarom met haar partner Eurofiber afspraken gemaakt voor glasvezelverbinding tegen een zeer aantrekkelijk tarief per gebruiker per maand. Hiermee behoren bandbreedte- en vertragingsproblemen tot het analoge verleden.

Support

Microsoft heeft met Office365 heeft een prachtig portfolio aan producten. De ondersteuning die Microsoft standaard biedt is adequaat en professioneel. Maar wel vanaf een remote locatie, via mail of telefoon en in het Engels. Hoe fijn is het voor uw eindgebruikers om contact te hebben met Nederlandse professionals met een vertrouwd gezicht? Een professional die langskomt als het nodig is? Dat is de toegevoegde waarde die Innvolve u brengt. U kunt rekenen op onze belofte “opvallend betrokken, ongewoon goed”.

Migratie

Wilt u precies weten hoe afhankelijk uw organisatie is van een werkende e-mail omgeving? Trek er eens een uurtje de stekker uit, dan zullen uw eindgebruikers dat haarfijn uitleggen. Bij Innvolve zijn we ons goed bewust van de afhankelijkheden en belangen. Daarom is een soepele migratie het beste vertrekpunt voor een Office365 e-mail implementatie. De professionals bij Innvolve hebben deze migratie talrijke malen mogen doen en zijn zich bewust van de valkuilen.

ExpressRoute

En als die verbinding naar ons datacenter er eenmaal ligt, dan gaat er een wereld van Private en Public Cloud dienstverlening voor u open. Zo is er de ExpressRoute naar Azure, waarmee er een low- latency/high bandwith verbinding ligt naar Azure. Ook verbindingen naar AWS en Google cloud zijn hoog performant. Wordt deze stap naar Office365 de eerste naar een hybride cloudstrategie? Aan de infra zal het in elk geval niet liggen.

Kosten

Hoewel we bij Innvolve vooral redeneren vanuit toegevoegde waarde, heeft ook deze aanbieding een prijs. Maar dan wel een aantrekkelijke. De Nederlandse Office365, met Nederlandse ondersteuning en internetconnectiviteit op basis van glasvezel biedt Innvolve aan op basis van een prijs per medewerker per maand. Het tarief is afhankelijk van het afgenomen volume. De tarieven starten vanaf € 14,95 per medewerker per maand.

Quickscan

Bent u benieuwd hoe het migratiepad voor uw organisatie er uit gaat zien? De QuickScan geeft duidelijk inzicht in de te ondernemen stappen, de kansen, de risico's en de kosten.

Voor een vast bedrag van € 1200 heeft u een gedegen inzicht. Als u besluit het migratietraject met Innvolve in te gaan, nemen wij deze kosten voor voor de Quickscan voor onze rekening.

Geïnteresseerd?

Blijf vóór op uw concurrentie en vul vrijblijvend het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meer weten over Office365?